Baby nak makan huahaua




Baby rs nak mkn pizaa..hauauau tu lah reason aku kasi kat hubby aku hauhauaha
so pe lagi..my hubby pun bw ler aku mkn pizaa haahaha best gak la time2 cm ni
suma nk mkn...kasi tau je huby..reason senang je..baby nk makan hahahaaha papa ye pun pe lagi..syg sgt kat baby la katakan hehehe so pe mama nk suma dia ikut.hehehe syok yee..time ni terasa laa bahagia ye sgt dpt huby ku cm ni..cumaaaa.a...satu jee teraasa berbeza...perasaannn yang para mak harus menangung..untuk melahirkan umat...uhuhu pe2 pun moga baby mama sihat n lahir gan slamat ye..mama n papa tk sbr menanti baby....byk perancangan rapi harus di rancang mulai skang..demi kami sekeluarga..insyallah

Comments

Popular Posts