test

Thursday, April 23, 2009

~Evening Sickness~~

Alahaii..org lain kalu awal2 ni...akan morning sickness..tp aku ni terbalik lakk....evening sickness

adui2..letih tull..masuk je ptg..mula laa..serba tk kena..cm2 rs uhhuh cukup tidak seleesa huhuhuh n smlm, aku amik la leave sbb letih teramat sgt...

MMg letih yang amat sgt...tido tk hingat..smpai ke ptg ..aku gan hubby aku..dua2 sama...

dia keletihan gan keje yang byk sbb dak2 poli mau konvo , n letih menjaga ragam evening ke pagi subuh....siann dia ehehehe

Ptg tu..aku g klinik untuk scan baby for the first time..

Bile doktor tu scan, dia cr agak lama gak..sbb tk jumpa baby kat ne..

cari punya cr..rupaye baby duduk bwh betul2...aku tk sure laa...bwh tu ..sstil dlm rahim ke tak

so Ptg ni aku gan hubby plan mau jumpa dokt pakar lak..n taye dia ye opinion.Risau la jugak..sbb dh bwh sgt..aktifje sikit lebih2..alamat...uhhuhuhu

so dangerous actually uhuhuhu

so tgk laa keputusan ptg ni cmne..harap2..baby okey ar...or i have to take a rest..suka gak tu hehee mau cuti panjang2 hauhauauaahahuau

.................................

Thursday, April 16, 2009

elo 20009

hyeeeeee 2009 yang dh 4 bulan pun menjengah ahhahhhaa
aku terasa bosan lak hr ni..so aku tulis la cite sikit..tuk share bersm hehhehehe
Actually this week..dh 5 week dh my baby ade dlm perut aku..so sgt bermkna laaa..tuk aku n my hubby...
baby aku ni cm faham2 jee...dia kasi ma n pa dia hapy n jalan2 berdua dulu.so ,skang ni..dia dtg..thank dear..heeheh actually last tempat kitrog smpat g melawat is pulau pangkor...
best mmg best ar time tu...mmg tk hingat hehheheee....nasibla baby kuat dlm perut mama ekk hehehee
sempat la boat trip n snorkeling...hehehe
n lepas ni...baby leh la join ma n pa lak kan hhehehehheee
so before ade baby ni..sempat la aku jalan2 suma tmpt kat malaysiaa....puas gak la berjln dlm masa 7 bulan bergelar isteri n berdua...ehhehehheheee byk ye citer tertinggal...7 bulan gak laaa..aku br bukak balik page ni eekk?hehehehe
keyy choww..
There was an error in this gadget