~Evening Sickness~~

Alahaii..org lain kalu awal2 ni...akan morning sickness..tp aku ni terbalik lakk....evening sickness

adui2..letih tull..masuk je ptg..mula laa..serba tk kena..cm2 rs uhhuh cukup tidak seleesa huhuhuh n smlm, aku amik la leave sbb letih teramat sgt...

MMg letih yang amat sgt...tido tk hingat..smpai ke ptg ..aku gan hubby aku..dua2 sama...

dia keletihan gan keje yang byk sbb dak2 poli mau konvo , n letih menjaga ragam evening ke pagi subuh....siann dia ehehehe

Ptg tu..aku g klinik untuk scan baby for the first time..

Bile doktor tu scan, dia cr agak lama gak..sbb tk jumpa baby kat ne..

cari punya cr..rupaye baby duduk bwh betul2...aku tk sure laa...bwh tu ..sstil dlm rahim ke tak

so Ptg ni aku gan hubby plan mau jumpa dokt pakar lak..n taye dia ye opinion.Risau la jugak..sbb dh bwh sgt..aktifje sikit lebih2..alamat...uhhuhuhu

so dangerous actually uhuhuhu

so tgk laa keputusan ptg ni cmne..harap2..baby okey ar...or i have to take a rest..suka gak tu hehee mau cuti panjang2 hauhauauaahahuau

.................................

Comments

Popular Posts