test

Sunday, May 31, 2009

tiga bulan berlalu






wahh lama tul aku tk kuar shoping..setelah tiga bulan.ujung mingu ni.dpt gak aku kuar g soping brg2 tuk aku huhuhuhuhuu..kalu tk asyik nk memrap dlm umah jer..tu hoby br aku setelah bakal bergelar ibu huuhuuh tah nape tah bertukar cr...



walaupun hati teruja nk soping..tp badan still tk leh tima gak...sampai je kat midvaley ..sempat lagi aku g meluahkan segala isi perut huhuhuhh adus22...cukup dasyat terasa uhuhuhuhuhuhu



kat midvaley sempat la soping brg2 pakaian aku n tuk cik abe lak.aku hadiahkan dia kasut croc...tuk father day hauahuauahahaaa...syok abis la dia hehehhee dpt hadiah mahal hehehhee



adui2...hasil dr keaktifan bersoping...maka aku dpt la dua hari mc dr doktor hauhauhauah



nampk sgt badan aku tk kuat lagi nk kuar soping uhuhhhuhuhuhhh berehat la di rumah makaye hauhauhahuaaa




pS:slamat menatap gmbr ku yang dh mok2 huhuhuhuhuhu adui2..dh naik 2kg setakat ni uhhuhuhu cukup merisaukan huhuhu

Baby nak makan huahaua




Baby rs nak mkn pizaa..hauauau tu lah reason aku kasi kat hubby aku hauhauaha
so pe lagi..my hubby pun bw ler aku mkn pizaa haahaha best gak la time2 cm ni
suma nk mkn...kasi tau je huby..reason senang je..baby nk makan hahahaaha papa ye pun pe lagi..syg sgt kat baby la katakan hehehe so pe mama nk suma dia ikut.hehehe syok yee..time ni terasa laa bahagia ye sgt dpt huby ku cm ni..cumaaaa.a...satu jee teraasa berbeza...perasaannn yang para mak harus menangung..untuk melahirkan umat...uhuhu pe2 pun moga baby mama sihat n lahir gan slamat ye..mama n papa tk sbr menanti baby....byk perancangan rapi harus di rancang mulai skang..demi kami sekeluarga..insyallah
There was an error in this gadget