Cerita Mama ~ Episod ~Disini Lahirnya Seorang Chinta

Seriusly cam cina sgt-

Disini Lahirnya Sebuah Chinta ......... ALkisah ye...
Chinta Qairina Batrisyia Bt Mohd Fazli
..................
Fuh untuk chinta ye kelahiran
sungguh mencabar2....
Few time False alarm aje uhuuhuhhu
Few time ulang alik..
dari Hospital ke rumah..rumah ke hospital
Dari selayang ke Batu caves..
dan2...ke hospital ampang,,,
Last2
on Hari Guru  bersamaan 16 May 2013
time tulaa chinta nak keluar ehhehee






 
 
sepatutye ikutkan pada 15 may tu doctor suggest nk induce je
tp late nite ye...sakit makin kuat...kerap kerap n kerap..
Fuh Boleke tak normalbirth ek
sebabnye yang kakak kan Operation
tpi niat n sgt berdoa untuk memberi hadiah pada suami
ANIVERSARY kami yng ke 5
Baby chinta & normal birth..so special for my hubby AB
:
:
:
Pendekkan Cerita..
Ermm NORmal BIRTH
alhamdulilah.....Keluarla baby Chinta 3.62 kg
Besarkan
sama lebey kurang je gan kakak qaseh
tp tula...
Dah di tetapka oleh NYA...operation first next normal
tapi apa2 pun bersyukur sgt2
dapat juga rasakan
Normal Birth
ermmm
Akibat banyak sgt guna epidural
Mama warded di ICU - Labour room
5 botol mama abiskan
Ganaskan
tu lum termasuk gas yang tah bepa byk mama sedut
ermm
Serik la sethn dua ke 3 thn hhehehhe
 
 
Tungu Next baby la aka adik ar
tak tahu bile ye
apa2
syukur alhaddulilah
DISINI LAHIRNYA SEBUAH CHINTA!~~~~
 

Comments

Popular Posts