Wednesday, December 21, 2011

Ombak Rindu ~~~

Ermm agak lama gak promo dia...

aku dok tunggu punyer tunguu..n lastt
dapat gak tgk..itu pun g ramai2 gan sepupu..maksu....n hubyy
not bad...
tp aku rs tk bepa happy pun :(
tk seperti aku target?or sbb sound ek?
tp
sebenar aku rs
nk tgk lagi...
so nk hayati tul2

bile tah la DVD nk keluar nih...
arghhh...

okey...jap kite paste jap...sinopsis of citer nih..................
________________________________

Izzah adalah seorang gadis yatim piatu yang kematian orang tua mereka akibat kemalangan jalan raya. Justeru itu, pak saudaranya, Taha mengambil tugas memelihara Izzah. Isteri Taha tidak senang dengan kehadiran Izzah dan menuduh Izzah membawa bencana dalam keluarga.
Pak cik Taha banyak berhutang. Disebabkan kesempitan wang dia sanggup menjual anak saudaranya itu kepada seorang tauke kelab malam. Izzah terpaksa mengikut kehendak pak saudaranya walaupun hatinya tidak rela.
Di situlah dia telah berkenalan dengan seorang pelanggan bernama Hariz. Hariz telah membeli Izzah dengan harga yang mahal dari tauke kelab itu dan membawa dia keluar dari neraka jahanam itu. Di atas permintaan Izzah, akhirnya Hariz berkahwin dengan Izzah tetapi dengan syarat semuanya mesti dirahsiakan.
Kehadiran Mila Amylia, anak Tan Sri Rashdan, iaitu model dan pelakon terkenal tanahair menggugat cinta Izzah yang mula berputik kepada Hariz. Dapatkah Izzah menerima Mila Amylia sebagai madunya? Bagaimana pula penerimaan Mila pada Izzah? Dapatkah hariz membahagiakan Izzah dan Mila? Bahagiakah rumah tangga yang dibina di atas kehadiran orang lain? Bagaimanakah tindakan Datuk Sufiah setelah mengetahui cerita sebenarnya?

Jom layan..gmbr dr cite...OMBAK rindu..dgr2 dh 12 juta..wowiii
p/s: tk sabar ye nk tungu DVD..kater yee ada byk yg tk potong...
tk sbr...yg wayang mila tk cukup jahat ar :( rs suka mila lak huhuhuhuhu dr izzah yang nangis jer huhuhuhu

No comments:

Malaysia Dan Hiking

Ada kaki hiking di sini? Jika ya, pasti salah satu gunung ini anda telah anda tawan. Rupanya banyak gunung di Malaysia, namun yang popular ...